Diyanet Yurtdışına 30 Personel Alacak
Yurtdışı Hizmete Özel Hazırlık Programı Sınav Duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığınca, en az lisans düzeyinde dinî yüksek öğrenim görmüş Başkan
Yurtdışı Hizmete Özel Hazırlık Programı Sınav Duyurusu
Diyanet İşleri Başkanlığınca, en az lisans düzeyinde dinî yüksek öğrenim görmüş Başkanlık personelinin, yurtdışı görevinin amaç ve kapsamı doğrultusunda uzmanlaşmalarını sağlayarak yeterliklerini geliştirmek, etkinlik ve verimliliklerini arttırmak ve bu alanda istihdam edilebilecek etkin personel kaynağını zenginleştirmek amacıyla “Yurtdışı Hizmete Özel Hazırlık Programı” düzenlenecektir.
Programa gerekli yeterliklere sahip ve sınavlarda başarılı olmuş 30 (otuz) kişi kabul edilecektir. Söz konusu programa katılacak kursiyerleri belirlemek için yazılı ve/veya sözlü seçim sınavı yapılacaktır.
Detaylı Bilgi: Yurdışı Hizmete Özel Hazırlık Programı İçin Tıklayınız
Kaynak Diyanet İşleri başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü [ Okunma Sayısı: 392 ]
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın