Diyanet Camiası ve Bulancaklılar Gözyaşına Boğuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
503
Giresun ili Bulancak ilçesinin Damudere Köyünde meydana gelen trafik kazasında, Giresun Merkez Kur\'an Kursu Öğreticisi Ethem Aydın ile Piraziz Merkez Camii İmam-Hatibi Emin Aydın ve Emekli İmam Adem Aydın\'ın babaları Emekli İmam İsmet Aydın hayatını kaybetti.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  

Giresun ili Bulancak ilçesinin Damudere Köyünde meydana gelen trafik kazasında, Giresun Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Ethem Aydın ile Piraziz Merkez Camii İmam-Hatibi Emin Aydın ve Emekli İmam Adem Aydın'ın babaları Emekli İmam İsmet Aydın hayatını kaybetti.

Meydana gelen kazada ayrıca Adem Aydın Hoca'nın Eşi ile Yağlıdere İmam-Hatibi Hüseyin Aydın abisi ve yeğeni hakka yürüdü. Kazada ağır yaralanan Adem Aydın hocamız, hastanede tedavi altına alınmıştır.

Kaza, Damudere Köyü Odadüzü Mahallesi'nde bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Şenel Aydın yönetimindeki plakası belirlenemeyen minibüs, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak dere yatağına yuvarlandı. Kazada sürücü Şenel Aydın, eşi Ayşe ve oğlu Zikrullah Aydın ile amcası İsmet Aydın kaza yerinde öldü. Yaralanan Adem Aydın, Ahmet Aydın ve Güllü Aydın, Bulancak ve Giresun'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip Bulancak Sarayburnu Camii'nde kılındı. Cenaze namazına İFAM'ın kurucusu Dr. İhsan Şenocak ta katıldı. Şenocak, cenaze namazı öncesi bir konuşma yaptı.

Cenaze törenine, kazada ölen İsmet Aydın'ın yeğeni eski Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın ve ailenin diğer yakınlarının yanı sıra Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Bulancak Kaymakam Vekili Hamit Genç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl Müftüsü Muhittin Oral ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada hayatını kaybeden hocalarımıza ve diğer din kardeşlerimize Allah (c.c.)'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve Diyanet camiasını sabırlar dileriz. 

Taziye Ethem AYDIN: 0 (535) 795 65 37
Taziye Hüseyin AYDIN: 0 (537) 307 92 30

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Görmez ile Ümmetin Meseleleri ÜzerineÖnceki Haber

Mehmet Görmez ile Ümmetin Meseleleri Üze...

Haftanın Vaazı, EMANETSonraki Haber

Haftanın Vaazı, EMANET

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!