Bu iki provokatör hesap vermeli
Kobani eylemlerinde Demirtaş ve Kılıçdaroğlu’nun eş başkanlığındaki HDP ve CHP’nin 26 kişiyi öldürdüğünü yazan Süleyman Özışık, “Demirtaş ve Kılıçdaroğlu isimli iki provokatör yargının huzurunda hesap vermeli” dedi
Kobani eylemlerinde Demirtaş ve Kılıçdaroğlu’nun eş başkanlığındaki HDP ve CHP’nin 26 kişiyi öldürdüğünü yazan Süleyman Özışık, “Demirtaş ve Kılıçdaroğlu isimli iki provokatör yargının huzurunda hesap vermeli” dedi
İŞTE O YAZI:
Selahattin Demirtaş teröristlerini sokağa çağırdı, Kılıçdaroğlu’nun CHP’si neler yaşanacağını bile bile bu çağrıya destek verdi. Sonuç?
Demirtaş ve Kılıçdaroğlu’nun eş başkanlığındaki HDP ve CHP 26 kişiyi öldürdü!Öldürürken, “Biz bu konuda IŞİD’le yarışırız” dediler adeta. (..) Ölenlerin tamamı masum insanlar. (..) İki güne bu kadar katliam ve yağma sığdırabildiler. (..) işkence ederek katlettiler, yakarak yağmaladılar. Protesto ettikleri IŞİD’in zulmüne iki günde rahmet okuttu PKK’nın şehir “gorilla”ları!
Aklıma gelmişken...
Öncelikle, molotof atmanın ve kar maskesi takmanın demokratik hak olduğu görüşünü savunan yüce mahkemenin tüm üyelerini sevgi ve saygı ile tek tek kınıyorum!
Yine aklıma gelmişken...
Teröristlerin yakıp yıktığı herşeyin vergisini benden alacak olanlara da şimdiden hakkımı haram ediyorum!
(..) Bu memlekette azıcık adalet varsa, bu yapılanın hesabı mahkemeler huzurunda sorulmalı. Bu ülkede adaletin kırıntısı kalmışsa, Demirtaş ve Kılıçdaroğlu isimli iki provokatör yargının huzurunda hesap vermeli.
(..) 26 kişiyi biz mi katlettik? (..)
Kaynak SÜLEYMAN ÖZiŞiK / İNTERNETHABER.COM [ Okunma Sayısı: 191 ]
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın