Batman İl Müftüsü Hasan ÇAĞLAR'ın Veda Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
İl Müftüsü Hasan ÇAĞLAR'ın veda Mesajı

İl müftüsü olarak 4 yıl 7 ay vazife yaptığım Batman'daki görevimden 28 Temmuz 2015 tarihinde ayrılarak Başkanlık Müftüsü unvanıyla atandığım Diyanet İşleri Başkanlığı'na Ankara'ya gidiyorum. Severek ve sevilerek görev yaptığım ve kendimi halkının bir ferdi olarak  gördüğüm Batman'dan ayrılmanın burukluğu ile beraber hep iyilikle anılacağımı görmenin mutluluğu içinde veda ediyorum.

Burada görev yaptığım süre boyunca daima  müzaheretlerini gördüğüm başta sayın valilerim ve vali yardımcılarım olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, STK temsilcileri, kanaat önderleri, cami cemaatleri, basın mensupları ve saygı değer Batman halkıyla güzel ilişki ve uyum içinde görev yapmış olmanın huzur ve mutluluğuyla buradan ayrılıyorum.

Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında  yurtiçinde 7 yıl İmam-Hatip, yurtdışında vaiz unvanıyla 11 yıl din görevlisi, 13 yıl İlçe Müftüsü ve yaklaşık 10 yıldır İl Müftüsü olarak toplam 41 yıl görev yaptım. Ömür vefa ederse 1 yıl 9 ay sonra da yaş haddinden inşallah emekli olacağım.

Bugüne kadar görev yaptığım her yerde iyi intiba bıraktığımın anlatılmasından sevimç ve mutluluk duyuyorum. Bunda da mahiyetlerinde çalıştığım büyüklerimin müzaheretleri ile çalışma arkadaşlarımın katkıları olmuştur.

Rabbimin nimetini tahdis (anlatmak) için Allah'a hamd ederek şunu arz etmek isterimki ; ifa ettiğim vazifenin gerektirdiği-ilmi ve mesleki vakar, tevazu ve zaman zaman bazılarının memnuniyetsizliğine sebep olmuşsa da idareciliğimde hep hakkın  hatırını daha üstün tutmam sayesinde görev yaptığım her yerde itibarlı ve iyilikle yad edilir oldum.

Elbetteki her beşer gibi naçiz şahsımın da hata ve kusurları olmuştur. Tamamen kusursuz, hatasız ve her yönü ile kendisinden razı olunan insan bulunmaz. Ancak bir insan için hata ve kusurlarının sayılmayacak kadar değil, sayılabilir olması o insan için onur olarak yeterlidir. Dilerimki şahsımın hata ve kusurları da  sayılabilirdir.

Bu duygu ve düşüncelerle arz-ı veda ederken birlikte çalıştığım büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma, herkes ve her kesime ve tüm Batman'lı kardeşlerime sağlık, esenlik ve iki cihanda saadetler dileğiyle Allah ısmarladık diyorum.

 Hasan ÇAĞLAR/  İl Müftüsü

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yurt ve kredi başvuruları başladı mı?Önceki Haber

Yurt ve kredi başvuruları başladı mı?

Gaziemir Müftülüğünden Bosna'ya 7. TırSonraki Haber

Gaziemir Müftülüğünden Bosna'ya 7. Tır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!