© Dini Haberler 2020

Süleymancılara Adanmış 40 Yıllık Hüsran

Bu kitap bir ‘tövbe’ kitabıdır. Kırk yıl süren bir kandırılmışlığın kitabıdır bu kitap. Öyle bir pişmanlık ki, Allah tövbemi kabul etsin, başkaları bu tuzaklara düşmesin diye edilmiş bir tövbenin, kitaplaşmış hali var elinizde.

SÜLEYMANCILIKLA İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BU KİTAPTA!

Bu kitap bir ‘tövbe’ kitabıdır. Kırk yıl süren bir kandırılmışlığın kitabıdır bu kitap. Öyle bir pişmanlık ki, Allah tövbemi kabul etsin, başkaları bu tuzaklara düşmesin diye edilmiş bir tövbenin, kitaplaşmış hali var elinizde.

Zekayi IŞIN, küçük yaşlarında tanışmış Süleymancılarla. Allah, Kur’an, Peygamber ve ibadet diyen herkesi, samimi Müslüman zanneden birçok Anadolu insanı gibi, o da iyi niyetlerle bulunmuş içlerinde. Almanya’da yaşayan birçok gurbetçi gibi, dinini ve kültürünü kaybetmemek için tutunacak bir dal aramış. Çocukluğunda tanıştığı Süleymancıların arasına yeniden girmiş Almanya’da. Bu sefer din adına kandırıldığını anlamış. Allah’ın dini İslam’a hizmet edip sevap kazandığını düşünürken, Din Tüccarı Süleymancılara hizmet edip kandırıldığını fark etmiş.  

Zekayi IŞIN yaşadıklarını anlatırken diyor ki; ‘Süleymancılığı öyle bir anlatmışız ki evde, çocuklarım Süleyman Hilmi Tunahan’ı Peygamber sanıyordu’.  

Süleymancıları anlatırken diyor ki; Bunların dini Süleymancılık, kitapları İmam Rabbaninin Mektubatları, Peygamberleri de Süleyman Hilmi Tunahan. Bunların yaşadığı ve anlattığı din kesinlikle Allah’ın dini İslam değildir.

Bu kitabın içinde neler var?

OkuYorum Yayınları

0535 675 0021

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER