© Dini Haberler 2020

Netflix'ten yeni rezalet! Bu kez tek ilahlı din anlayışına

Gayri ahlaki ve gayri İslami ideolojisini dünya genelinde yaymaya çalışan Netflix, bu kez de tek ilahlı din anlayışını bozmak için animasyon filmi yayınlayacak.

Netflix isimli dizi ve film platformu, şimdiye dek yayınladığı yüzlerce skandal içerik ile dünya genelinde protesto ediliyor. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren, “Minnoşlar” isimli rezil film ile çocuk yaştaki kızların vücutlarını istismar eden Netflix, küresel bir infiale neden oldu. Bununla birlikte platform, tepki çeken yayınlarına da devam ediyor.

Ahlaka ve İslam’a mugayir pek çok film ile özellikle gençleri etkisi altına alan ve aileye baş kaldırmayı aşılamaktan siyasi mesajlara, dini göndermelerden toplumsal infial oluşturacak rezilliklere kadar birçok skandal imza atan platform, küçük yaştaki çocuklar için de büyük tehlike oluşturuyor.

Son Netflix’in 23 Ekim’de vizyona sokacağı, “Over The Moon” isimli animasyon filmi tepkileri de beraberinde getirdi.

Filmde bir kız, “Ay Tanrıçasını” ispat edebilmek için bir roket icat ediyor ve dünyadan ayrılıyor. Uzayda roket arızalanıyor ve kız ile beraberindekiler düşmeye başlıyor. Ardından sözde “Ay Tanrıçası” olarak tasvir edilen bir kadın tarafından kurtarılıyor.

Netflix’in söz konusu animasyon filmi, açık bir şekilde tek ilahlı din anlayışını bozmak ve farklı ilah tasvirlerini çocuklara aşılamak istiyor.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

İlginizi Çekebilir

Tesettürden vazgeçme

Genç Dergisi medyanın görmezden geldiği mütesettir kadınların hikayesini okuyucularına aktarıyor.

Metaverse “intibak” sağlanabilecek bir ortam mıdır?

Manisa İl Müftülüğü “metaverse” konusunda aceleci sonuçlara varmış!

Türkiye'yi ayağa kaldıracak gelişme! Hepsi işin içindeymiş

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, TL'ye erişmekte zorlanan Londralı bankaların, Türkiye'de iş yapan bazı şirketleri paravan olarak kullandığını, Türk şirketlerin buradan TL krediyi çekip, Londra'daki bankaya taşıdıklarını ya da dolar hesaplarını TL'ye çevirtip, Londra'da mevduat hesabı açtıklarını hatırlattı. "Londra'da bire 10 faizi alan bizim şirketler bu alışverişten memnundu. Fakat Londra'ya ulaştırdıkları TL'ler sonra Türkiye'de spekülatif işlemlerde kullanılıyordu" diyen Güngör, "Yine mi Brütüsler!" başlıklı yazısında, "Son dönemde bizim Brütüs'lerin (yine aynı isimler) o çetelere her an kullanacakları TL'yi park etmeye başladığını duyuyorum. Hem de öyle az buz rakamlar değil… Şirketler arasında Türkiye'nin dev holdinglerini mi ararsınız, gıdacılarını mı, limancılarını mı, inşaatçılarını mı… Büyükler 500'er milyon TL'nin üzerinde parayı göndermişler. Biraz daha küçükler 250'şer milyon TL" ifadelerini kullandı.

Yazarlarımızdan Abdullatif Acar'ın Yeni Kitabı Çıktı

Huzur ve saadete ulaşmak her insanın en öncelikli hedeflerindendir. Ancak her nedense bunu hep yanlış yerlerde arıyoruz. Nefsimizin doyumsuz arzuları, şeytanın telkinleri, heva ve hevesimiz bizi yanıltıyor. Anlık düşünüyor ve karar veriyoruz.

Robert Kolej’den Boğaziçi’ne .... -II

Boğaziçi tartışmalarından yola çıkılarak kültürel iktidarın serencamını görmek mümkün…

Robert Kolej’den Boğaziçi’ne Türkiye’de üniversitenin misyonu

Boğaziçi Üniversitesi tartışmalarını anlamak için biraz geçmişe gitmek gerekebilir…

TÜM HABERLER