© Dini Haberler 2020

Kılıçdaroğlu 28 Şubatçıların hedefinde!

Komedyen Şahan Gökbakar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışı üzerinden 28 Şubatçı zihnini gözler önüne serdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde TBMM'ye sunulan Kadınların Yürüttükleri Mesleğin İcrası Kapsamındaki Kılık ve Kıyafeti Giymek Dışında Herhangi Bir Zorlamaya Tabi Tutulamaması Hakkında Kanun Teklifi'ne Şahan Gökbakar'dan da itiraz geldi.

Kılıçdaroğlu'nun "başörtüsü" çıkışı, kafasını kuma gömen 28 Şubatçıların ortaya çıkmasına sebep oldu. Birçok muhalif isim CHP Genel Başkanı'na tepki gösterirken bir çıkış da komedyenlik dışında her konuda fikir beyan eden Şahan Gökbakar'dan geldi.

Hazımsızlığının üzerini böyle örtmeye çalıştı!

Gökbakar, başörtüsüne olan hazımsızlığının üzerini ekonomik kriz çığırtkanlığı ile örtmeye çalıştı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, şunları söyledi:

Dostlar bu arada, özür dileyerek bir araya gireyim; enflasyon yüzde 187, açlık sınırı 7 bin 500 TL, dolar 18.55, sığınmacılar 10M+, gençler işsiz, liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik, insan hakları zorda, yolsuzluk gani. Pardon böldüm siz devam edin buyurun, başörtüsü diyordunuz...

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik etti.

2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı yapıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavı yapıldı.

Sol sahtekarlığın kronik İslam düşmanlığı bitmiyor!

Gezi vandalı Levent Üzümcü, siyonist İsrail tarafından Filistin’de katledilen Ayşenur Ezgi Eygi üzerinden Türk solunun klasik aymazlığıyla Müslümanları hedef gösterdi.

Vahşi bir cinayetten nemalanan akbabalar iş başında!

Sıcaklığını koruyan Narin Güran cinayeti Kemalist akbabaları harekete geçirdi.

Mesut Özil Sivaslı genç futbolculara örnek oldu

Sivas'ta genç sporcular, ünlü futbolcu Mesut Özil'in sosyal medyada paylaşılan cami temizleme videosundan ilham alarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Fatih Sultan Mehmet Han'a ihanet! Ayasofya'nın gölgesinde dansöz rezaleti

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) “Letüftehanne’l Kostantıniyyete, ve le ni’mel emrü zâlike’l emr, ve le ni’mel ceyşü zâlike’l ceyş (İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.)" hadisindeki müjdesine kahraman askerleriyle birlikte ulaşan Fatih Sultan Mehmet'in kılıç hakkı Ayasofya'nın gölgesinde dansöz rezaleti yaşanıyor. Yetkililerin kahraman şehitlerimizin kemiklerini sızlatan rezalete gözlerini kapatıp kulaklarını tıkaması ise tepki çekti.

TÜM HABERLER