İmam Mevlüt Oklu Hakka Yürüdü
GÜNCELMUĞLA\'nın Ortaca İlçesi\'nde kullandığı traktöre, otomobil çarpan imam 48 yaşındaki Mevlüt Oklu, tedaviye alındığı hastanede kurtarılamadı.
DiniHaberler.com.tr: İmam kazada hayatını kaybetti. MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde kullandığı traktöre, otomobil çarpan imam 48 yaşındaki Mevlüt Oklu, tedaviye alındığı hastanede kurtarılamadı.
Kaza, dün saat 14.30 sıralarında, Yerbelen Mahallesi Sarıgerme Kavşağı'nda meydana geldi. Ortaca Merkez Camii imamı 48 yaşındaki Mevlüt Oklu'nun yönetimindeki 48 K 4817 plakalı traktöre, kavşaktan çıktığı sırada sağ yanından, 25 yaşındaki Erdinç Arslan yönetimindeki 48 RN 011 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Oklu, ambulansla kaldırıldığı Ortaca Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralanan diğer sürücü Erdinç Arslan ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: Akşam
İlginizi Çekebilir
Sözcü için hesap vakti! Ekmek yalanıyla ilgili harekete geçildi!
Diyanet İşleri Başkanlığı, Sözcü Gazetesi’nde "Ekmek Yiyin, Doyun" başlığıyla yayımlanan haberin büyük bir yalan ve çarpıtma olduğunu açıklayarak hukuki işlem başlatılacağını bildirdi.
Bir belediye niye ahlaksızlığı dayatır?
Üsküdar Belediyesi kadın-erkek ayrı hizmet veren bir havuz tesisini karma hale getirdi.
Hepimiz, bizi özgürleştirdikleri için onlara borçluyuz
Ahmed El-Şara(Muhammed El Cewlani) ile fotoğraf çekinmek isteyen ve daha sonra medyada gündem olan kızın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yaptı.
Diyanet'in fetvası akıllara geldi! Emekilere 20 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığını bildirerek onay vermediği banka promosyonlarıyla ilgili yeni rakamlar ortaya çıktı.
Siyer Yarışmasına katılanlara 100 bin TL'lik ödül
Heyecanla beklenen 'Siyer Yarışması' hazırlıkları sürerken Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Fevzi Aydın, Batman merkezde bu yarışmaya katılıp da genel ödüller için dereceye girmemiş olanlara her kategori için 10 kişiye ekstra altınların da olduğu ödül verileceğini duyurdu.
İstanbullu çocuklardan Gazze'ye direnişe bin selam!
Fatih Camiinden Saraçhane'ye yapılan yürüyüşte çocuklar Gazzeli kardeşleriyle dayanışma mesajı verdi.