© Dini Haberler 2020

Eskisehir Müftülüğüne Muharrem Gül Atandı

Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir İl Müftülüğü ’ne atandı.

Erzincan Müftülüğü’nde görev değişimi

 Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir Müftülüğü’ne atandı. Erzincan’da 12 Kasım 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzincan İl Müftülüğü’ne atanan Muharrem Gül, kısa süre içerisinde çok sayıda Cami ve Kur’an Kurslarının açılışına öncülük ederek, bir çok eserin şehrimize kazandırılmasını sağladı.

Filistin davasında hep ön planda olmuş vatandaşlar tarafından sevilen kişiliği gönüllerinde yer almış bir kişiliği sahipti.

 

MEHMET KURTARAN MUHARREM GÜL YORUMU:

Saygıdeğer Müftümüz Muharrem Gül HOCAM’a

Şu satırlarımı en içten duygularımla yazıyorum. Her makamınıza geldiğimde mütavaziliği, mertliği, vefayı, Nebi Aleyhisselâmın o güzel ahlakını yaşadığım ve hissettiğim ender biriydiniz.

Allah için sizleri çok ama çok sevdim. Deprem zamanı sahada koşturdunuz. O dondurucu soğukta kendi ellerinizle çay doldurup hizmet eden hocalarımıza dağıttınız.

Şehrimizde birçoğunun bile tanımadığı meczup dediği fakir fukaranın ekmeği oldunuz onlara sahip oldunuz . İlme ve gençliğe önem verdiniz.

Bu fakirin gönlünde çok güzel bir yer bıraktınız. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum. Hayırlı mübarek olsun. Hakkınızı helal ediniz…

Rabbim şu mübarek davada bizleri muhafaza eylesin. Din kardeşlerimizin derdiyle dertlenen ve sıkıntılarını gideren kullarından eylesin. Bu uğurda çalışırken can vermeyi lütfeylesin. Rabbim bizleri cennetinde buluştursun komşu olarak yasamayı nasip eylesin.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER