Diyanet'te üst kademelere atamalar yapıldı
Atama ve Yer DeğişikliğiAtama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 15 Eylül 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhuaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 7 üniversiteye yeni rektör ve Diyanet İşleri Başkanlığı için üst düzey kadrolara atamalar yapıldı.
Buna göre Diyanet İşleri Başkanlığında;
Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Baskanı Hafiz Osman Şahin,
Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi,
Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut,
Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan,
Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz,
Dış İlişkiler Genel Müdürü Mahmut Özdemir,
İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz,
Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Güçlü,
Diyanet Akademisi Başkanı Enver Osman Kaan görevlerine yeniden atanırken,
Strateji Geliştirme Başkanlığına Mustafa Irmaklı,
Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne de Bünyamin Kahraman atandı.
Diğer yandan;
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ertüzün, Kültür ve Turizm Bakanlığında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Bedri Tan Sağtürk oldu.
Milli Eğitim Bakanlığında, Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Topçu, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Ali Karagöz, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne Cevdet Vural, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Emir Hasan Arslantaş atandı.
Milli Savunma Bakanlığında Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Ali Köse oldu.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İl Müftü Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İl Müftüleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Eskisehir Müftülüğüne Muharrem Gül Atandı
Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir İl Müftülüğü ’ne atandı.
Müftü Atamaları Son Dakika 2024:
11 İl'de Yeni Müftü atamaları resmi gazetede yayımlandı.
Recep Şükrü Balkan'a Yeni görev
İzmir İl Müftüsü olarak görev yapmakta iken kendi isteğiyle emekliye ayrılan Recep Şükrü BALKAN, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.
İl Müftüsü Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı
İl Müftüsü Atama Kararları, Resmi Gazete'nin 22 Şubat 2024, 32469 Sayı, 2024/41 Karar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı.
İl Müftü Atamaları Resmi Gazetede Yayımlandı
Diyanet İşleri Başkanlığında 7 İl müftülüğüne yeni atama kararı resmi gazetede yayımlandı.