© Dini Haberler 2020

Çocuklar rezil kitap kıskacında

Ahlak yoksunu Batı’nın çocuk kitabı adı altında Türkiye’de neşrettiği yayınlar zehir saçıyor.

Babası tarafından başı kesilen çocuğun kazanda kaynatılmasını anlatan rezil kitabın ardından şimdi de Mikado Çocuk Yayınevi’nin “Bebekler Nereden Gelir” adlı paçavrada çocuğunun gözü önünde cinsel ilişkiye giren anne baba figürlerine yer verildiği, kadın ve erkek cinsel organlarının yayınlandığı tespit edildi.

ALMAN MENŞEİLİ ZEHİR

Almanyalı Doris Rübel’in “Ravensburger Maksi” adlı serisinin Türkçe çevirisi olarak 2016’da yayınlanan sözde eğitici kitap dört yaş ve üzeri çocuklar için çıkarılmış. Sözde eğitici kitabın tanıtım metninde, “Bu seri 4 yaş ve üzeri çocukların algı ve ilgilerine göre seçilmiş meraklı sorularını görsellerle açık ve anlaşılır bir şekilde cevaplarken konuyla ilgili aklınıza gelebilecek tüm detayları da verir. Üstelik çocukların meslek seçimlerine kadar etkili olur” deniliyor.

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

YÜZ KIZARTAN SAYFALAR

16 sayfalık kitabın iç sayfaları tam bir ahlaksızlık örneği. Kitabın bir sayfasında, elinde kitap bulunan küçük bir çocuğun anne babasın odasına girdiği sahneleniyor. Üç boyutlu kapakçıkla resmedilmiş olan sayfada, “Annem babam yatmış uyuyorlar ben de yatağıma gidiyorum”diyen bir çocuk görülüyor. Kapı olarak resmedilen kapakçık kaldırıldığında ise, elinde kitap olan çocuk yatak odasında cinsel ilişkiye girmiş olan anne ve baba figürlerini seyrederken görülüyor. Kapıda ise “Canları okumayı istemiyor. Şu anda yalnız kalmak istiyorlar” yazıyor. Ufacık çocukların zihinlerine cinsel dürtülerin yerleştirildiği kitabın bir sonraki sayfası da fecaat. “Ben nasıl oluyorum” başlıklı bölümde, ayakta resmedilen erkek ve kadın figürü çıplak bir şekilde yer alıyor. Yatağın önündeki anne ve baba olarak tanımlanan karakterlerin cinsel organları ile çizilmiş olması “Bu kadarına da pes” dedirtiyor.

NEREDE AHLAKSIZLIK ORADA DOĞAN

Sibel Özbilgiç Özer’in çevirisiyle yayınlanan 16 sayfalık ahlaksız kitabın, Aydın Doğan Grubu’na ait D&R mağazalarında da satışa sunulduğu öğrenildi. Rezil kitabın piyasadan toplatılması, yayınevinin ve satışını yapan kitap mağazalarının ağır bir şekilde cezalandırılması bekleniyor.

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

İlginizi Çekebilir

Sol sahtekarlığın kronik İslam düşmanlığı bitmiyor!

Gezi vandalı Levent Üzümcü, siyonist İsrail tarafından Filistin’de katledilen Ayşenur Ezgi Eygi üzerinden Türk solunun klasik aymazlığıyla Müslümanları hedef gösterdi.

Vahşi bir cinayetten nemalanan akbabalar iş başında!

Sıcaklığını koruyan Narin Güran cinayeti Kemalist akbabaları harekete geçirdi.

Mesut Özil Sivaslı genç futbolculara örnek oldu

Sivas'ta genç sporcular, ünlü futbolcu Mesut Özil'in sosyal medyada paylaşılan cami temizleme videosundan ilham alarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Fatih Sultan Mehmet Han'a ihanet! Ayasofya'nın gölgesinde dansöz rezaleti

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) “Letüftehanne’l Kostantıniyyete, ve le ni’mel emrü zâlike’l emr, ve le ni’mel ceyşü zâlike’l ceyş (İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.)" hadisindeki müjdesine kahraman askerleriyle birlikte ulaşan Fatih Sultan Mehmet'in kılıç hakkı Ayasofya'nın gölgesinde dansöz rezaleti yaşanıyor. Yetkililerin kahraman şehitlerimizin kemiklerini sızlatan rezalete gözlerini kapatıp kulaklarını tıkaması ise tepki çekti.

AK Partili isimden Türkiye'yi ayağa kaldıracak ifşa: O cemaat insanları dolandırıyor

AK Partili eski milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Süleymancılar ile ilgili şaşkına çeviren açıklamalar yaptı.

Din Hizmetleri Uzmanı Fındık vefat etti

İstanbul Fatih İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık (41) vefat etti.

TÜM HABERLER