© Dini Haberler 2020

Yalçın Küçük'ten 'ezan' için rezil öneri!

Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük "Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yalçın Küçük haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük "Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yalçın Küçük katıldığı TV programında haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük: "İnsanlar gidiyor 3 adımda bir cami olursa ne yapacağız, bomboş cami. Türkiye daha çok mu Müslüman oluyor. Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz. Şu teknolojide insanların namaz saatini öğrenmesi için bu mu gerekiyor. " dedi.

Yalçın Küçük kimdir?

Yalçın Küçük, 1 Temmuz 1938 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Amerika'ya giderek Yale Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı.

Suriye'de Bekaa Vadisi'ne giderek PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüştü. Bunun yanında örgütün medya organı olan MED-TV'de de programlar sundu. 29 Ekim 1998'de de Türkiye'ye geri döndü. Bu dönemde "Kürtçülük Propagandası" yapmaktan suçlu bulunarak iki yıl hapis cezası aldı. 2000 senesinde tahliye edildi. 2009 yılında da Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. 10 Mart 2014'te 5 yıllık tutukluluk süresinin dolmasının ardından da tahliye edildi.

İlginizi Çekebilir

Sol sahtekarlığın kronik İslam düşmanlığı bitmiyor!

Gezi vandalı Levent Üzümcü, siyonist İsrail tarafından Filistin’de katledilen Ayşenur Ezgi Eygi üzerinden Türk solunun klasik aymazlığıyla Müslümanları hedef gösterdi.

Vahşi bir cinayetten nemalanan akbabalar iş başında!

Sıcaklığını koruyan Narin Güran cinayeti Kemalist akbabaları harekete geçirdi.

Mesut Özil Sivaslı genç futbolculara örnek oldu

Sivas'ta genç sporcular, ünlü futbolcu Mesut Özil'in sosyal medyada paylaşılan cami temizleme videosundan ilham alarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Fatih Sultan Mehmet Han'a ihanet! Ayasofya'nın gölgesinde dansöz rezaleti

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) “Letüftehanne’l Kostantıniyyete, ve le ni’mel emrü zâlike’l emr, ve le ni’mel ceyşü zâlike’l ceyş (İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.)" hadisindeki müjdesine kahraman askerleriyle birlikte ulaşan Fatih Sultan Mehmet'in kılıç hakkı Ayasofya'nın gölgesinde dansöz rezaleti yaşanıyor. Yetkililerin kahraman şehitlerimizin kemiklerini sızlatan rezalete gözlerini kapatıp kulaklarını tıkaması ise tepki çekti.

AK Partili isimden Türkiye'yi ayağa kaldıracak ifşa: O cemaat insanları dolandırıyor

AK Partili eski milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Süleymancılar ile ilgili şaşkına çeviren açıklamalar yaptı.

Din Hizmetleri Uzmanı Fındık vefat etti

İstanbul Fatih İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık (41) vefat etti.

TÜM HABERLER