© Dini Haberler 2020

Diyanet'te Değişim Sürecek...

Milli Gazete Köşe Yazarlarından Ahmet Yavuz, bugünkü köşe yazısında Diyanet'teki değişim süreceğini dile getirdi.

DİYANET’TE DEĞİŞİM SÜRECEK!

Geçen hafta bu köşede, “Diyanet’te değişim haftası” diye yazmıştık. O üst düzey kaynağım bir sonraki gün, “Merak etme, seni yanıltmayacağız!” dedi.

Ve vekâleten atamalar peş peşe g

Genel müdürlüklerde ise; Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Kadir Dinç, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Haydar Bekiroğlu, Dış ilişkiler Genel Müdürlüğü’ne Erdal Atalay ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’ne Dr. Burhan Erkuş atandı. Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’na da Hasan Ali Yıldız getirildi. Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü ile Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde de değişim bekleniyor. Yeni atananlara başarılar diliyoruz.

Başkan Prof. Ali Erbaş hızlı başladı. Kadrolarına, “ Hiçbir şekilde unvanı kibre dönüştürmeyeceğiz!” uyarısı yaptı. Diyanet kadrolarında değişim aşağılara doğru sürecek…

 

İlginizi Çekebilir

Tesettürden vazgeçme

Genç Dergisi medyanın görmezden geldiği mütesettir kadınların hikayesini okuyucularına aktarıyor.

Metaverse “intibak” sağlanabilecek bir ortam mıdır?

Manisa İl Müftülüğü “metaverse” konusunda aceleci sonuçlara varmış!

Türkiye'yi ayağa kaldıracak gelişme! Hepsi işin içindeymiş

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, TL'ye erişmekte zorlanan Londralı bankaların, Türkiye'de iş yapan bazı şirketleri paravan olarak kullandığını, Türk şirketlerin buradan TL krediyi çekip, Londra'daki bankaya taşıdıklarını ya da dolar hesaplarını TL'ye çevirtip, Londra'da mevduat hesabı açtıklarını hatırlattı. "Londra'da bire 10 faizi alan bizim şirketler bu alışverişten memnundu. Fakat Londra'ya ulaştırdıkları TL'ler sonra Türkiye'de spekülatif işlemlerde kullanılıyordu" diyen Güngör, "Yine mi Brütüsler!" başlıklı yazısında, "Son dönemde bizim Brütüs'lerin (yine aynı isimler) o çetelere her an kullanacakları TL'yi park etmeye başladığını duyuyorum. Hem de öyle az buz rakamlar değil… Şirketler arasında Türkiye'nin dev holdinglerini mi ararsınız, gıdacılarını mı, limancılarını mı, inşaatçılarını mı… Büyükler 500'er milyon TL'nin üzerinde parayı göndermişler. Biraz daha küçükler 250'şer milyon TL" ifadelerini kullandı.

Yazarlarımızdan Abdullatif Acar'ın Yeni Kitabı Çıktı

Huzur ve saadete ulaşmak her insanın en öncelikli hedeflerindendir. Ancak her nedense bunu hep yanlış yerlerde arıyoruz. Nefsimizin doyumsuz arzuları, şeytanın telkinleri, heva ve hevesimiz bizi yanıltıyor. Anlık düşünüyor ve karar veriyoruz.

Robert Kolej’den Boğaziçi’ne .... -II

Boğaziçi tartışmalarından yola çıkılarak kültürel iktidarın serencamını görmek mümkün…

Robert Kolej’den Boğaziçi’ne Türkiye’de üniversitenin misyonu

Boğaziçi Üniversitesi tartışmalarını anlamak için biraz geçmişe gitmek gerekebilir…

TÜM HABERLER