Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan ramazan mesajı
DİYANET HABERDiyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ramazan-ı şerif münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ramazan-ı şerif münasebetiyle kişisel sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı.
Prof. Dr. Erbaş yayınladığı mesajda;
Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirerek insanlığın hidayet ve barışına vesile olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.
15.11.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Kasım 2024 tarihli ve "ÂDÂB VE ERKÂNIYLA CUMA NAMAZI" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
2025 MBSTS tarihi belli oldu
ÖSYM tarafından açıklanan 2025 Yılı sınav takvimine göre MBSTS 12 Nisan 2025'te yapılacak.
Eğitim Görevlisi tercih duyurusu
Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 Yılı Eğitim Görevlisi (Kur’an-ı Kerim Ve Dini Musiki) Alım Sınavı tercih duyurusu yaptı.