Camiye 'Afrin için intikam' saldırısı
GÜNCELAlmanya'da Türkiye kökenli vatandaşların kullandığı bir camiye gece saatlerinde saldırı gerçekleştirildi.
Almanya'da bir camiye gece saatlerinde saldırı gerçekleştirildi.
Almanya'nın Minden kentinde Türkiye kökenli vatandaşlar tarafından kullanılan camiye gece saat 02:30 sularında maskeli dört kişi tarafından bir saldırı gerçekleştirildi.
Maskeli saldırganlar camii duvarlarına Türkiye'nin Afrin'de başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na karşı, "Afrin için intikam, Seri Hilde (Başkaldır)" gibi sloganlar yazdı.
Kaynak: mepanews
İlginizi Çekebilir
Sözcü için hesap vakti! Ekmek yalanıyla ilgili harekete geçildi!
Diyanet İşleri Başkanlığı, Sözcü Gazetesi’nde "Ekmek Yiyin, Doyun" başlığıyla yayımlanan haberin büyük bir yalan ve çarpıtma olduğunu açıklayarak hukuki işlem başlatılacağını bildirdi.
Bir belediye niye ahlaksızlığı dayatır?
Üsküdar Belediyesi kadın-erkek ayrı hizmet veren bir havuz tesisini karma hale getirdi.
Hepimiz, bizi özgürleştirdikleri için onlara borçluyuz
Ahmed El-Şara(Muhammed El Cewlani) ile fotoğraf çekinmek isteyen ve daha sonra medyada gündem olan kızın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yaptı.
Diyanet'in fetvası akıllara geldi! Emekilere 20 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığını bildirerek onay vermediği banka promosyonlarıyla ilgili yeni rakamlar ortaya çıktı.
Siyer Yarışmasına katılanlara 100 bin TL'lik ödül
Heyecanla beklenen 'Siyer Yarışması' hazırlıkları sürerken Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Fevzi Aydın, Batman merkezde bu yarışmaya katılıp da genel ödüller için dereceye girmemiş olanlara her kategori için 10 kişiye ekstra altınların da olduğu ödül verileceğini duyurdu.
İstanbullu çocuklardan Gazze'ye direnişe bin selam!
Fatih Camiinden Saraçhane'ye yapılan yürüyüşte çocuklar Gazzeli kardeşleriyle dayanışma mesajı verdi.