© Dini Haberler 2020

2016 Yılı Ramazan Hizmetleri Bilgi Formu

2016 yılı Ramazan hizmetleri ile ilgili verilerin güncellemesini sağlamak ve hazırlanacak raporda kullanılmak üzere ekli form çerçevesinde bilgi girişi yapılacaktır.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  

T.C.
BAŞBAKANLIK
Diyanet İşleri Başkanlığı

 

Konu: Ramazan Hizmetleri Bilgi Formu

Başkanlığımızın her kademesinde görev yapan personele sunulan din hizmetlerinin kontrol edilebilirliği, şeffaflığı bu hizmetlere dair kesin veriler elde edilebilmesi, sorunların tespiti ve uygulanabilir gelecek planlaması yapılabilmesi amacıyla Din Hizmetleri Yönetim Sistemi (DHYS)'nin Eylül 2013'te hizmete sunulduğu bilinmektedir.

Bu itibarla 2016 yılı Ramazan hizmetleri ile ilgili verilerin güncellemesini sağlamak ve hazırlanacak raporda kullanılmak üzere ekli form çerçevesinde bilgi girişi yapılacaktır.

Bu çerçevede;

1- Cami Merkezli Ramazan Hizmetleri Formu bilgi girişi için DHYS programı üzerinden açılmış olup ilgili form (Ek-1) cami görevlilerince sistem üzerinden belirtilen tarihe kadar doldurulacaktır.

2- Müftülüklerce Gerçekleştirilen Ramazan Hizmetleri Formu müftülük DHYS sorumlularına bilgi girişi için açılmış olup ilgili form (Ek-2) sistem üzerinden belirtilen tarihe kadar doldurulacaktır.

İlinizde gerçekleştirilen Ramazan hizmetleri ile ilgili söz konusu formların en geç 30/09/2016 tarihine kadar sistem üzerinden doldurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Ramazan Hizmetleri Bilgi Formu indir

Doç. Dr. Yaşar YİĞİT
Başkan a.
Din Hizmetleri Genel Müdürü

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER