© Dini Haberler 2020

10 bin polis alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 10 bin polis alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Polis Akademisi'nden yapılan "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." paylaşıma istinaden Eminiyet Genel Müdürlüğü, "Kamuoyuna Önemli Duyuru‼️10 bin polis alımı gerçekleştirilecektir. Ülkemize ve Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun." ifadelerinin yer aldığı paylaşımda bulundu.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak asgari ücret 17 bin 2 TL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak net asgari ücreti 17 bin 2 lira belirlemiş bulunmaktayız” dedi.

Memur ve emekli maaşına yapılacak zam oranı netleşti

SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu. TÜİK'in Kasım ayı enflasyon oranının açıklamasıyla refah payı hariç Ocak emekli zammı büyük oranda netleşti. Rakamlar Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun masasında da yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, milyonlarca emekliye 5 bin lira ikramiye müjdesi!

Milyonlarca emeklinin beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası verdi. Erdoğan emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu. Peki emekliye 5 bin lira ikramiye ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Memur emekli zammı ne kadar?

Memur ve emekli zammında oran belli oldu

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği eylül ayı enflasyon rakamları bugün TÜİK tarafından açıklandı. Böylece emekli ve memur maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkı da refah payı hariç olarak kesinlik kazandı.

Karayolları 3 bin sürekli işçi alımı yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı yapacak. 3 bin işçi alımı için başvuru tarihleri ve şartları belli oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? İşte konuya ilişkin detaylar...

Ek zam geliyor

Memur maaşlarına ve emekli aylıkları ek zam geliyor. Milyonlar bekliyordu. 15 Ocak'tan itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Aralık ayı enflasyon değeri ile birlikte memur ve emeklinin 2023 için temmuz ayına kadar alacakları maaş ve aylıklar da netleşmişti. Memur ve emeklilere yüzde 30 zam yasası Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Zamlı maaşlar bu ay maaşlara yansıyor.

TÜM HABERLER